Hovedentrepriser

Sune og Jensen gennemfører byggeprojekter for både private og erhvervskunder. Vi fungerer som teknisk og økonomisk rådgiver for bygherrer og arkitekter ved planlægning, projektering og kontrol af alle typer byggeri. I ethvert projekt er vores mål at skabe fleksible projektforløb, med plads til justeringer samt at levere den aftalte kvalitet til den aftalte tid og pris.

Hvorfor vælge en professionel partner ?

Koordinering:

For at få succes med et byggeprojekt, skal man have fuldstændig styr på koordineringen af de enkelte medspillere.
· Hvornår skal de forskellige materialer leveres til byggepladsen?
· Hvornår skal de enkelte håndværkere være der?
· Hvad er leveringstiden på de enkelte produkter?

Valg af håndværkere:

Det kan være svært at gennemskue, hvilke håndværkere der har den rigtige kompetence til at løfte en given opgave. Vi har mange års erfaring i byggebranchen så du kan få glæde af den viden vi har opbygget over årene.

Fleksibilitet:

Det er ikke altid let at overskue alle konsekvenser af de beslutninger der tages inden byggeriet startes. Derfor er det vigtigt altid at have overblik over projektet, så der er plads til justeringer og nye idéer undervejs. Allerede når fundamentet støbes kontrollerer man, om dørene i huset sidder rigtigt. Sådan er der mange eksempler.

Økonomi:

Er et byggeprojekt ikke ordentligt gennemarbejdet eller ordentligt styret, er der stor risiko for at der kommer ekstra håndværkertimer, og at økonomien i projektet skrider.

Tid:

Det er ikke sjovt at stå med et halvfærdigt hus når familien skal flytte ind. Tidsplanerne rykkes utrolig nemt, hvis ikke man har fuldstændig styr på leveringstiderne og de enkelte fagentrerpriser i byggeriet.

Vi sikrer at Projektets tidsplaner og budgetter holder og at du har overblik over projektet.
Vi sikrer at der er fleksibilitet i projektet så der er plads til dine gode idéer undervejs.
Vi har en grundig rådgivning hele vejen igennem projektet.